HOME       PROGRAMI      ARTISTËT      BILETAT       TRADITA       GALERIA       AKTIVITETE & TË REJA       FAQ     

EKSPERIENCA E BALLOS VJENEZE

12 Prill 2019 | Pallati i Kongreseve

ballo-vjeneze-ne-Tirane-770x433

Mbahet në Tiranë edicioni i dytë i Ballos Vjeneze

Pas edicionit të parë, që solli eksperiencën e valsit, muzikës dhe performancave artistike, më 12 prill organizohet edicioni i dytë i Ballos Vjeneze në Tiranë. Më pak se 10 ditë përpara natës kur do të realizohet ky event në Pallatin e Kongreseve, çifti i balerinëve, Enada Hoxha dhe Gerd Vaso, mbajtën klasë të hapur valsi në sheshin Skënderbej.

Sponsor:

Programi     Artistët     Biletat     Tradita     Galeria     Aktivitet & të Reja     FAQ

info@ballovjeneze.com   |   Tel: +355 4 22 67 681  |   Cel: +355 69 20 76 769