HOME       PROGRAMI      ARTISTËT      BILETAT       TRADITA       GALERIA       AKTIVITETE & TË REJA        FAQ     

EKSPERIENCA E BALLOS VJENEZE

12 Prill 2019 | Pallati i Kongreseve

Biletat

Biletat mund t’i blini në: myticket.al

Eventi është i hapur për publikun e gjerë

Biletat e Kategorisë së Parë – 100 Euro/personi

Kati i parë, të ulur në tavolina, përfshirë ushqimi dhe pijet nga Rogner Hotel Tirana

Biletat e Kategorisë së Dytë – 50 Euro/personi

Kati i dytë, tavolina koktejli, bufe dhe pije nga Rogner Hotel Tirana

Bileta për studentët – 30 Euro/personi

Numri i limituar biletash

Informacion shtesë:

Tombola (lotari) për 100 çmime në mesnatë

Çdo biletë mund të aksesojë pistën e vallëzimit

Kodi i Veshjes

Zonjat: Fustane të gjata mbrëmjeje

Zotërinjtë: Black tie, smoking, kostum i errët ose uniformë

Veshja e papërshtatshme nuk do të pranohet 

Sponsor:

Programi     Artistët     Biletat     Tradita     Galeria     Aktivitet & të Reja     FAQ

info@ballovjeneze.com   |   Tel: +355 4 22 67 681  |   Cel: +355 69 20 76 769