HOME       PROGRAMI      ARTISTËT      BILETAT       TRADITA       GALERIA        FAQ     

EKSPERIENCA E BALLOS VJENEZE

Në pritje të edicionit të 3-të...

Programi Artistik i Ballos Vjeneze

19:30  Tapeti i Kuq
20:00  Akomodimi i të ftuarve
20:30  Hapja e Ballos, moderator Laert Vasili
Orkestra e RTSH-së drejtuar nga Z. Uwe Theimer
Poloneze nga studentet e Shkollës së Baletit Tiranë
Fjala e mirëseardhjes
21:00  Performancë Baleti, Enada & Gerd Vaso dhe grupi i Baletit
21:25  Performancë nga mezzo-soprano Flaka Goranci 
dhe bariton Andreas Jankowitsch
21:40  Alles Walzer
00:00 Quadrilla e Mesnatës
00:30 Tombola
01:00  Performancë Familja Qerimi
01:40  Kercim i lirë
03:15  Danubi Blu
03:30  Fundi i Ballos

Sponsorët e edicionit të kaluar:

Programi     Artistët     Biletat     Tradita     Galeria     FAQ

info@ballovjeneze.com   |   Tel: +355 4 22 67 681  |   Cel: +355 69 20 76 769