HOME       PROGRAMI      ARTISTËT      BILETAT       TRADITA       GALERIA       AKTIVITETE & TË REJA        FAQ     

EKSPERIENCA E BALLOS VJENEZE

Në pritje të edicionit të 3-të...

____Artistët e edicionit 2-të____

AHP-180

Uwe Theimer

Kapellmeister në Vienna Boys Choir, drejtor i korit në Operën Shtetërore të Vjenës, dhe asistent muzikor i Karl Böhm, Lorin Maazel dhe James Levine në Salzburger Festspiele, dirigjent në Vienna Chamber Opera dhe Volksoper Wien.

received_555175048302956 (1)

Flaka Goranci

Flaka Goranci filloi të studiojë piano, përpara se të ndryshonte studimet e saj për kanto. Ajo u diplomua në Universitetin e Arteve në Shqipëri. Flaka ka performuar në shumë skena prestigjioze si: Theater an der Wien, Konzerthaus Vjenë, Gläserner Saal Musikverein, Stefaniensaal Graz, sallë MuTh, sallën e koncerteve Vatroslav Lisinski etj ...

Andreas Jankowitsch ©photopam 2019 (3)

Andreas Jankowitsch

Andreas Jankowitsch është një basbariton i njohur nga Vienna. Duke u shfaqur si "Don Giovanni" në debutimin e operës së Tobias Moretti në Bregenz, Andreas Jankowitsch filloi karrierën e tij si këngëtar i pavarur. Repertori i tij ne opera përfshin punë nga Haydn (Buonafede), Mozart (Leporello, Don Giovanni, Papageno, Guglielmo, Figaro), Beethoven (Don Pizarro) etj.

AHP-140

Orkestra RTSH​

Aktiviteti artistik i këtij formacioni vihet re në qindra e mijra orë transmetimi në radio e TV e kthyer në shirit e CD, në aktivitete artistike që zhvilluan jetën muzikore në vend si festivalet e këngës në radio, aktivitete kombëtare artistike, koncertet e përjavëshme që transmetohen nga RTV publik shqiptar në çdo kohë.

AHP-202

Enada Hoxha & Gerd Vaso

Balerinë të parë dhe koreografë në TKOB, si dhe pjesëmarrës në spektakle televizive si Dancing with the Stars dhe shumë musikaleve. Të nderuar me çmime brenda dhe jashtë vendit.

AHP-87

Debutantët e Shkollës së Baletit

Debutantët e Shkollës së Balletit Tiranë do të interpretojnë nën ritmin e Polonezes.

AHP-493

Familja Qerimi

Një familje që e ka muzikën në gjak. Tre gjenerata që interpetojnë së bashku si askush tjetër.

Untitled-1

Laert Vasili

Laert Vasili është aktor, regjisor dhe përkthyes shqiptar. Studioi në Akademinë e Arteve në Tiranë. U diplomua nga Akademia e Artit Dramatik e Teatrit Kombëtar Grek në Athinë 1997.

Sponsorët e edicionit të fundit:

Programi     Artistët     Biletat     Tradita     Galeria     Aktivitete & të Reja     FAQ

info@ballovjeneze.com   |   Tel: +355 4 22 67 681  |   Cel: +355 69 20 76 769